Kontakt os

Understøbning og støbning af fundament

Understøbning og støbning af fundament i Sorø, Slagelse og omegn

Vi har mange års erfaring med understøbning, støbning af fundament, støbning af sokkel og støbning af gulv i Sorø, Slagelse og resten af midt- og vestsjælland. Det gør sig gældende for alle slags fundamenter. Til tilbygninger, helårshuse, fritidshuse, udhuse, værksteder m.m. Vi klarer alt fra opstart af byggegrund, afrømning af terræn, nedgravning af forsyningsledninger, udgravning for fundament og til etablering og støbning af sokkel. Alt derimellem – kloak, isolering, radonsikring og terrændæk sørger vi også for. Fra vores base i Dianalund bygger vi på hele Sjælland. I byer som Sorø, Slagelse, Næstved, Kalundborg og Holbæk, men også i København og øerne omkring Sjælland.

Støbning af gulv og indre renoveringer

Vi har i flere år specialiseret os i at lave indvendige renoveringer fra gulv og ned. Dette gælder både ifb. med opbankning af eksisterende betongulve eller strøer, hvor vi afslutter med støbning af gulv som er klart til at få lagt kundens ønskede gulv. I denne proces sørger vi også for kloak, isolering, radonsikring, gulvstøbning og alt hvad der skal til for at leve op til BR20.

Få et uforpligtende tilbud på understøbning

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Ring til os på 60 17 88 63 eller benyt kontaktformularen her på siden, hvis du gerne vil ringes op. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave, og vi tilpasser vores arbejde til dine behov.

Læs også mere om vores ydelser som entreprenør samt inden for belægning og betonarbejde.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.