Kontakt os

Entreprenør nær Næstved, Holbæk, Køge og Slagelse

Entreprenør nær Næstved, Holbæk, Køge og Slagelse til totalentrepriser & fagentrepriser

Vi kan udføre som entreprenør inden for totalentrepriser, og alle fagentrepriser indenfor kloakmesterområdet, herunder faskiner, nedsivning og pumpebrønde med mere. Vi kører blandt andet til opgaver som entreprenør i Holbæk, Næstved, Køge, Roskilde, Slagelse og resten af Sjælland.

Med mange års erfaring i branchen garanterer vi for arbejde i høj kvalitet og et servicenivaeu over det sædvanlige.

Entreprenør til alt indenfor beton og radonsikring

Vi udfører alt indenfor beton også speciel beton, elementmontage, anlæg, trapper, belægning og anlægsarbejde. Læs mere om vores betonarbejde her.

Vi udfører også støbning af fundament, støbning af sokkel, støbning af gulv samt radonsikring. Vi kan være med fra start til slut på dit byggeprojekt, og du kan sikre dig, at det lever op til alle reglementer og standarder.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at ringe til os på 60 17 88 63 eller benytte kontaktformularen her på siden, hvis du gerne vil ringes op. Vi tilpasser vores arbejde til dine behov, og vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Din entreprenør i Holbæk, Næstved, Køge og resten af Midt- og Vestsjælland

Vi løser entreprenøropgaver i hele Midtsjælland og Vestsjælland. Vi har blandt andet en del tilfredse kunder i Sorø, Slagelse, Næstved, Holbæk, Køge, Roskilde og Ringsted. Hvis din opgave er et andet sted på Sjælland, kan vi dog også hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.