FAST LAV PRIS

VI LEVERER ALTID TIL DEN AFTALTE TID

VI YDER ALTID EN GOD SERVICE

ALT INDENFOR
KLOAK

Der stilles stadig større krav til vores kloakker, både på grund af klimaændringer og dermed øgede regnmængder, nye nødvendige miljøkrav b.l.a. af hensyn til vores grundvand, samt det faktum at vi kobler stadig flere installationer til vores afløbsledninger. DK Entreprenøren ApS følger godt med i de nyeste tiltag indenfor vores område og råder derfor også kunderne på bedst mulige måde, om løsningen på netop deres opgave. Vi betragter vores rolle i forholdet til kunden som rådgivende og udførende og forsøger samtidig at give den bedst mulige service.

Profil

Belægning

Vi oplever ofte i forbindelse med vores jordarbejder at der skal optages, re-etableres belægning. Denne opgave er tit en del af det afgivne tilbud. Der kan også være tale om ny-anlæg af belægning, herunder fliser, granit, kantsten m.m. DK Entreprenøren ApS kan løse alle former for opgaver indenfor belægning. Ved større opgaver i samarbejde med vores lokale brolæggere. Ring eller skriv for tilbuds-afgivelse.

Profil

BETON

Beton er stadig det bedste alternativ til opbygning af faste bærende dele, herunder fundamenter o.a. Det har i dag mange anvendelser indenfor både byggeri og anlæg. Det bruges også indenfor have- og terrænanlæg i form af trapper, have-mure, søjler o.a. Medarbejderne hos DK Entreprenøren ApS har lang tids erfaring med sig, for udførelsen af stort set alle forskalnings-, armerings- og støbe-opgaver. Dette gælder også for montage af diverse elementtyper

RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du finder os på

DK Entreprenøren ApS
Bygaden 6
4293 Dianalund

Kontakt os på

T: +45 2281 8863
E:  dk.entreprenoeren@hotmail.dk
CVR: 37770809